Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Noord Groningen, Friesland en Drenthe

Wat wilt u zien op onze nieuwe website?

Algemeen geplaatst op vrijdag 19 oktober 2018

De vijf screeningsorganisaties werken op dit moment aan een nieuwe website voor de bevolkingsonderzoek naar baarmoederhals,- borst- en darmkanker. Uw wensen en informatiebehoeften zijn belangrijk. Naar welke informatie bent u op zoek? En waar wilt u onze website voor gebruiken? Op deze en andere vragen willen we met dit onderzoek een antwoord krijgen. De resultaten van dit onderzoek vormen het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de nieuwe website.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Uiteraard worden de antwoorden anoniem verwerkt.

Alvast dank voor uw medewerking!