Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Noord Groningen, Friesland en Drenthe

Reacties en klachten

Wij doen ons best om het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker zo goed mogelijk uit te voeren. U kunt ons helpen met het verbeteren van de kwaliteit. Laat ons weten hoe u het onderzoek heeft ervaren. Al uw ervaringen, opmerkingen, vragen of suggesties zijn welkom. Als u niet tevreden bent over het bevolkingsonderzoek horen wij dit ook graag.

Hoe kunt u reageren?

Stuur uw reactie over deelname aan het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker naar ons op. Dat kan via het online reactieformulier. Als u uw persoonlijke gegevens invult, kunnen we u een antwoord geven.

U kunt uw reactie ook mailen naar communicatie@bevolkingsonderzoeknoord.nl.

Vertrouwelijk
Wij nemen alle reacties in behandeling. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Klachtenregeling

Bevolkingsonderzoek Noord heeft een klachtenregeling. Vindt u dat wij uw klacht niet naar tevredenheid hebben opgelost? U kunt uw klacht voorleggen aan de Raad van Bestuur van Bevolkingsonderzoek Noord . Als u niet tevreden bent met het oordeel van de Raad van Bestuur kunt u uw klacht indienen  bij de landelijke Geschillencommissie Zorg Algemeen.  

Privacy
Om u uit te kunnen nodigen, hebben we uw naam, adres en geboortedatum van de gemeente gekregen. We houden ons aan de wet voor bescherming van uw gegevens. De resultaten van het onderzoek gebruiken we om het bevolkingsonderzoek steeds te verbeteren. We wisselen daarom sommige gegevens uit met andere organisaties. Daarbij wordt uw privacy optimaal beschermd.

Bevolkingsonderzoek Noord werkt volgens het Landelijk Privacyreglement Bevolkingsonderzoeken. U kunt bezwaar maken tegen het gebruiken van uw gegevens en het uitwisselen van informatie. Zie onder Documenten rechts op deze pagina.

Meer informatie
Op de website van het RIVM leest u meer over: