Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Noord Groningen, Friesland en Drenthe

Aanmelding certificeringstraject pathologen

Het bevolkingsonderzoek darmkanker leidt na volledige invoering in 2019 jaarlijks tot circa 66.000 extra coloscopieƫn met bijbehorende pathologische beoordelingen. Alleen pathologielaboratoria en pathologen die voldoen aan de landelijk gestelde kwaliteitseisen mogen deze pathologische beoordelingen uitvoeren.

Certificeringsprogramma
Het certificeringsprogramma voor pathologen bestaat uit het doorlopen van de  e-learning Pathologie Darmkankerscreening 1.0 met een daaropvolgende toets. Deze e-learning geeft een overzicht van de benodigde actuele kennis voor de beoordelingen voor het bevolkingsonderzoek darmkanker. De e-learning Pathologie Darmkankerscreening 1.0 is geaccrediteerd voor 1 punt.

Pathologen die toegelaten zijn, dienen binnen 6 maanden ook de e-learning Pathologie Darmkankerscreening 2.0 te doorlopen. Deze e-learning is geaccrediteerd voor 2 punten. Een deelnemer kan maximaal drie pogingen doen de toetsen met goed gevolg af te ronden. Om toegelaten te blijven nemen pathologen jaarlijks deel aan digitale kwaliteitsrondzendingen. De rondzendingen worden verzorgd door SKML.

- Procedure toelating pathologen voor Bevolkingsonderzoek

Aanmelden
Pathologen die deel willen nemen aan het toetsingsprogramma kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden. Na aanmelding ontvangt u binnen twee dagen een e-mail met een handleiding, gebruikersnaam en wachtwoord voor de e-learning en de benodigde informatie voor het verdere traject.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt contact opnemen met de landelijke coƶrdinatoren certificering, Susanne Gotzhein (088 - 00 01 374) of Ingrid van Laar (088 - 11 86 245), of via certificering@bevolkingsonderzoekzuid.nl.

Aanhef:
*
Voorletters:
*
Achternaam:
*
Geboortedatum:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
*
Functie:
*
Nummer BIG-registratie:
*
Naam PA-laboratorium:
*
Locatie:
*
Adres:
*
Postcode:
*
Plaats:
*
E-mailadres werk:
*
Telefoon:
Mobiel:

Velden met een * zijn verplicht.