Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Noord Groningen, Friesland en Drenthe

Reacties en klachten

Wij doen ons best om het bevolkingsonderzoek darmkanker zo goed mogelijk uit te voeren. U kunt ons helpen met het verbeteren van de kwaliteit. Laat ons weten hoe u het onderzoek heeft ervaren. Al uw ervaringen, opmerkingen, vragen of suggesties zijn welkom. Als u niet tevreden bent over het bevolkingsonderzoek horen wij dit ook graag.

Hoe kunt u reageren?

Stuur ons uw reactie over deelname aan het bevolkingsonderzoek darmkanker. Dat kan via het online reactieformulier dat u in het linkermenu vindt. Als u uw persoonlijke gegevens invult, kunnen we u een antwoord geven.

U kunt uw reactie ook mailen naar communicatie@bevolkingsonderzoeknoord.nl of via de post versturen naar Bevolkingsonderzoek Noord, T.a.v. Communicatie, Antwoordnummer 268, 9700 VB Groningen. Een postzegel is niet nodig.

Vertrouwelijk
Wij nemen alle reacties in behandeling. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Klachtenregeling

Bevolkingsonderzoek Noord heeft een klachtenregeling. Vindt u dat wij uw klacht niet naar tevredenheid hebben opgelost? U kunt uw klacht voorleggen aan de Raad van Bestuur van Bevolkingsonderzoek Noord . Als u niet tevreden bent met het oordeel van de Raad van Bestuur kunt u uw klacht indienen  bij de landelijke Geschillencommissie Zorg Algemeen.  

Privacy
Bevolkingsonderzoek Noord werkt volgens het Landelijk Privacyreglement Bevolkingsonderzoeken. U kunt bezwaar maken tegen het gebruiken van uw gegevens en het uitwisselen van informatie. Klik hier voor het bezwaarformulier.